HEADER???percubaan Demi percubaan......


~~~~ salam semua...hmmmm letey + penat mata & tangan niiii...adoiiii...bukannye ape...asyik mengadap leptop...netbook...hmmmm pening nak cari design header...hmmmm kebanyakannya skang niii semua header2 blogger...WAH!!!cun melecun kan...tp header aku jeee yg macam apentah.....

~~ye laaaa bila blajar tanpa GURU niiii susah sikitkan...hanya berteman kan YOUTUBE jeee..anyway terhasillah header yang tak seberapa niiii....ok lah
tuuu kan...dr takde...waakkakaa....

~~w/pun header niii bg korang buruk n terlalu simple....tak
keesaahh lah..asalkan aku puas hati sebab hasil titik peluh aku sendiri kan...huhhhuhuuuu...ye laaa orang baru nak meniarap...bukan cam korang dh pandai berjalan n berlari dah pun...kikiiii....

~~oppss nak bgtau jugak...aku ade buatkan header tuk my fwend niii..tak penah jumpa pun just story mory kt Alam MAya niii jeee....k nak tengok header dia yg aku buat tak????

~~jeng...jeng..jeng...ni yg firsttime aku cuba buat header tuk orang...ok lah tuu kan..hihiiii

~~yang nii 2nd header n yg terkini tuk my fwend...ok tak....baru nak berlajar merangkak
@
dan yang bawah niii tuk page blog my fwend yg kt bawah tuuu..apentah....



~~so ok tak???hmmm aku niii tak lah bape pandai sangat..dan iedok laaa kreatif sangat....tp rasanya ok lah kot..(tuk masa nii laaaa...)sooo sape2 yang pandai2 tuu minta tolong ajarkan boleh tak???tolonggggg laaaaaa....nak sangat2 blajar....hihhihiiii....

~~anyway cukup kot tuk waktu niiikan....cauuucinnncauuuu..peace!!!!


♥ TeRimA KaSiH..LuAnGkaN MaSa BaCa EnTry SaYa!! ♥

5 comments:

MamaYatie said...

tantek arrr tur..akak langsung tak pandai...hahaaaa

CIK JATT said...

simple but sweet. akak lagi tak pandai, tempek gambo jer la

mummy2k said...

cantik...

yuszma yaacob said...

hihihiii..kombang hidung..tapi tak tak secantik yg lain punya blog kan...takpe nanti yus try buatkan tuk akak-akak semua TAU....kikiiii

mamaNoriz said...

eh, teror la tu...

akak ni langsung tak reti, semua harap husben uat kan... lagi teruk...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...