"wooden blocks"

~~salam semua..huuhuuu hari niii just nk cite pasal si MIA niii laaa..sejak papa belikan "wooden blocks"@lebih senang MIA panggil "lego"asyikk dengan legonyaaa jee....dulu papa belikan block2 plastik yg boleh lekat2 kan tuuu...onedays kitarang g taska idealis kt puchong tu..tengok MIA asyik main ngan block2 kayu tuu jee...sooo papa pun beli lahh satu tuk MIA...

~~pagi tadi::

mia:aamiie..ngok mah miee..ieyaaa uat..aaatikkk..(umie tengok rumah umie mia buat..cantik)
umie:wahhh cantiknyaaa..mekasih MIA..(sambil peluk mia)
mia:ame-ame amiiiee..ieya uat mah amie...(sama2 umie..mia buat umah umie...sambil syg umie)



~~peaceee MIA yang x bape nak jadi...sopann jee duduk kan....


~~insyaallah suatu hari nanti MIA dapat buat rumah untuk umie& papa tau...aminnnn

p/s:kanak2 niii diorg punya imagination kadang2 di luar jangkaan kita kan...




♥ TeRimA KaSiH..LuAnGkaN MaSa BaCa EnTry SaYa!! ♥

5 comments:

anisalya said...

budak2 mmg kdg2 tu ralit je dgn sesuatu bnd. my 2 kids sibuk main bear walhal sblm ni tak kisah pun ada bear ke tak kt rumah...

mummy2k said...

pandai mia yea..nanti dh besar wat banglo 1 utk umie n papa..heheh

yuszma yaacob said...

kak anisalya:yee laaa budak mmg gi tuuu.sama je damia nii...sbb tuuu papa dia slalu ckp MIA KOYA(khayal)hehhehe

yuszma yaacob said...

mummy:insyaallah..nnti leh ajak geng mummy reunion kt umah mia..hahhaha

MamaYatie said...

semakin jauh dia mengexplore semakin berkembang kreativit dan minda si kecil..keep it up mia!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...