fed up & sakit hati!!!!

masuk hari nii dah 3 hari aku buat layout tuk blog aku..pas tukar..tukar..pastu tukar lagiii...adoiiii..masih ade yg aku x suke..cerewat sangat kew aku niiii...hahhahaaa..tp bila pk2 balik memang pun...letak layout baru mlm niii tukar dekat 10 kali!!!..last2 guna yg dh ade jew..senang cerita...my hubby pun nek boring+bosan tengok aku..kikiiii..sory ye abanggg....

so skang niii yg last aku buat..xmau ubah2 dh...pening kepala aku...xmau tukar2 lagiii..tp dlm masa yg same aku mula rasa putus ase cz "xde orang yang follow aku....""xde org nk join my blog.."mmg putus asa habis dh niiiii....nanggissss beb.......

tp kata semangat dr my hubby,kakyatie & member2.....aku teruskan jua..aku pegang kata dr mak aku...BUKAN SENANG NAK JADI SENANG!!!....so percaya pd diri sendiri n go..go..go!!!

mekasih semuanyaaaaa.....
♥ TeRimA KaSiH..LuAnGkaN MaSa BaCa EnTry SaYa!! ♥

4 comments:

mamalieyna said...

salam pagi isnin..ihiks..memula kita dulu pun cenggini, ghajin noo tukar layout, pastu takde kwn pun..tp lama2 percayalah..pasti eramai kwan..hehe..so, me follow u ya.. ^_^

yuszma yaacob said...

mekasih kak..ye kew...tp sib baik masih ade kawan2 bg semangat kan...anyway..thank....

MamaYatie said...

huhu..penat yer yus bw sblm2 ni..mana taknya, org tak leh nak jejak yus balik...apapun pas ni gigih lagi berblog yer..jgn sedey2 lagi yer

yuszma yaacob said...

mekasih mama yatiey.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...